POČETNA      |      O NAMA

Animacija

Animiramo od 1998. godine!

Animacija u turizmu je temelj našeg poslovanja. Od samoga početka uvođenja animacije u Hrvatskoj, od 1998. godine, aktivno sudjelujem u stvaranju usluge turističke animacije. Svoje 20 godišnje iskustvo stekao sam kao animator, instruktor za školovanje novih animatora i šefova te kao direktor i suvlasnik. Uveo ili unaprijedio sam animaciju u mnoge velike hotelske lance u Hrvatskoj i mnoge turističke objekte. Izdvojio bi samo neke kao što su Bluesun hoteli, Falkensteiner hoteli, Maistra, Valamar, Zaton, kamp Straško, kamp Šimuni i otok Vir. Spoj aktivnog rada kao animator i direktor, stekao sam 20-godišnje iskustvo u provedbi animacije sa stajališta animatora koji radi programe s gostima ali i sa stajališta managementa koje slijedi svoje poslovne ciljeve. Neprestano ulaganje u nove i kompleksnije animacijske programe, sve veći zahtjevi hoteljera i gostiju, što stranih što domaćih, o kojima smo se brinuli u segmentu zabave, doveli su nas danas do toga, da su naši animacijski programi temeljito razrađeni, provjereni i profesionalno organizirani. Sve s jednim ciljem, da Vašim gostima pružimo modernu, kvalitetnu i nezaboravnu zabavu. Licencirani kostimi i tematski rekviziti zaokružuju našu ponudu.

 

Obratite nam se s povjerenjem.

Tomislav Rašić, direktor

Animiramo od 1998. god.!

Svaki dan u animaciji je tematski dan

- jer svaki dan je bitan za Vaše goste

Eventainment - naš pristup animaciji

Cjelogodišnjim poslovanjem u segmentu zabave neprestano nadograđujemo naše programe.

Naša ponuda je prilagođena zahtjevima tržišta, ali uz poseban pristup animaciji po kojem smo prepoznatljivi. Animacija po mjeri Vašeg objekta nam je na prvom mjestu, jer samo tako možemo dugoročno uspješno surađivati.

Naše iskustvo, naš standard kvalitete i naša strastvenost, garancija su da ćete u nama imati dugoročnog poslovnog partnera koji će znati segment animacije provesti na visokom nivou.

Posebnost naše usluge je individualan pristup svakom poslovnom partneru. Benefit za Vas je svakako, da osobno vodim sve procese u vezi pripreme i provedbe i time u svakom trenu kontroliram kvalitetu naše usluge.

Eventi

38 dječjih evenata godišnje

Eventi čine naše cjelogodišnje poslovanje. Neprestano moderniziramo i širimo svoj animacijski program kroz evente. Svaki odrađeni event nam omogućuje da svoje tematske, animacijske progame detaljno razradimo i optimiziramo. Detaljno razrađeni programi ne ostavljaju prostora za oscilacije u kvaliteti izvedbe naših programa, jer ne ovise o samoj kreativnosti animatora. Posebnost evenata je da u vrlo kratkom roku moramo pridobiti veliki broj djece i zadržati ih kvalitetnim sadržajem, vrhunskim kostimima i kvalitetnim animatorima. Svaki event se mjeri prema broju djece koji satima sudjeluju u programu eventa. Kroz evente vršimo ujedno i jedan dio selekcije animatora. Cijelu godinu animatori rade na eventima i time stječu bogato iskustvo u radu s djecom. Upoznaju se s animacijskim programom koji će provoditi u hotelima. Na taj način izbjegavamo da su animatori isključivo sezonci. Oni čine temelj budućih animacijskih timova.


Obratite nam se s povjerenjem.

Tomislav Rašić, direktor