• risus-animacija-dnevna-animacija-xxl-darts-vir-plaža-jadro.jpg
  • risus-animacija-animacijski-tim-risus-plaža-biskupljača-vir.jpg

DNEVNI ANIMATOR

Risus dnevna animacija
Risus dnevni animator
Risus dnevni animator
Risus dnevna animacija odbojka u moru

Karakteristike dnevnog animatora

Dnevni animacija obuhvaća animacijski program za teenager-e i za odrasle. Zadužen je za sportske turnire preko dana. Dnevni animator se često zove i kontakt animator jer on najviše komunicira s gostima prije, tijekom i poslije animacijskog programa. 

Dnevni animator svakako mora biti jako druželjubiv, komunikativan, simpatičan i kulturan. Od njega se očekuje da ne organizira samo sportske turnire nego da ih učini zabavnima. U komunikaciji svakako pomaže poznavanje stranih jezika ali nije nužno ukoliko je osoba karakterno sposobna animirati goste. Dnevni animator je zadužen i za moderan GAME ROOM (Playstation, XBox, VR). Poznavanje općih pravila sportova i poznavanje igara na igračkim konzolama je poželjno. Navečer cijeli tim sudjeluje u večernjem animacijskom programu.

Opis poslova dnevnog animatora

Dnevna animacija je program za odrasle i teenager-e i sastoji se od:

- sportskih turnira (odbojka, stolni tenis, pikado, boće, itd.)

- igara na bazenu ili u moru

- kontakta s gostima (infotainment)

- organiziranja turnira na igračkim konzolama u Game Room-u (Playstation, XBox, itd.)

Novosti

01/06/2018

ZAPOŠLJAVAMO ANIMATORE ZA SEZONU 2018.

Posao animatora je idealan za sve vas koji volite raditi u timu, komunikativni ste i po prirodi veseli i odgovorni, te imate između 18 i 28 godina. Ako pri tome i dobro vladate stranim jezicima svakako se prijavite. Traže se dječji animatori, sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dnevni animatori za sportske turnire i odgajatelji za rad s djecom od 0-3 godine.

Otvorene su pozicije u Novom Vinodolskom u kompletno obnovljenom Family hotelu Lišanj u periodu od 1.7.-30.9.2018. Nudimo atraktivnu plaću, osiguran besplatana kvalitetan smještaj, tri besplatna obroka u restoranu, profesionalno radno okruženje i puno zabave.

Nakon odrađene sezone nudimo i poslove na eventima kroz cijeli godinu.

01/07/2018

NOVA DESTINACIJA

NOVI VINODOLSKI

Ponosni smo na našu novu destinaciju u Novom Vinodolskom. Risus animacija pruža usluge animacije u obnovljenom hotelu Lišanj za sve goste prema najvišim standardima.