• Risus animacija u D-Resort Šibenik
  • risus-dječja-animacija-kids-club-d-resort-šibenik-klaunovi.jpg

DJEČJI ANIMATOR

Risus dječja animacija u D-Resort Šibenik
Risus dječja animacija kreativna radionica na plaži Jadro na Viru
Risus dječja animacija igre na plaži Jadro na Viru
risus-animacija-dječji-animatori-u-d-resort

Karakteristike dječjeg animatora

Dječja animacija je vrlo bitan segment u animaciji. Hrvatski turizam se uglavnom temelji na obiteljskom turizmu. Iz tog razloga se najveći naglasak u animaciji stavlja upravo na djecu. Rad sa djecom je vrlo odgovoran posao. 

Dječji animatori su po prirodi vesele, komunikativne osobe koje vole raditi s djecom. Naši animacijski programi su detaljno razrađeni po danima i satnicama, kako bi olakšali posao animatoru. Želimo da se animator usredotoči na djecu i na zabavu, da pusti maštu na volju, bez da se mora brinuti oko toga što će se igrati s djecom. Svaki razrađeni program se sastoji od programskog sadržaja, potrebnih rekvizita i kostima ako se radi o tematskom segmetnu animacije.

Opis poslova dječjeg animatora

Dječja animacija se sastoji od:

- sportskih turnira koji su prilagođeni dobi djece

- igrama na otvorenom

- igrama na bazenu

- kreativnih radionica

- maštovitih aktivnosti

- Minidiska (navečer)

- raznih večernjih programa za djecu


Mini Club za djecu dijelimo prema dobi djece na tri skupine:

- 0-3 godine

- 4-7 godina

- 8-12 godina


Novosti

01/06/2018

ZAPOŠLJAVAMO ANIMATORE ZA SEZONU 2018.

Posao animatora je idealan za sve vas koji volite raditi u timu, komunikativni ste i po prirodi veseli i odgovorni, te imate između 18 i 28 godina. Ako pri tome i dobro vladate stranim jezicima svakako se prijavite. Traže se dječji animatori, sportski animatori, instruktori aerobica, zumbe, yoge i pilatesa, dnevni animatori za sportske turnire i odgajatelji za rad s djecom od 0-3 godine.

Otvorene su pozicije u Novom Vinodolskom u kompletno obnovljenom Family hotelu Lišanj u periodu od 1.7.-30.9.2018. Nudimo atraktivnu plaću, osiguran besplatana kvalitetan smještaj, tri besplatna obroka u restoranu, profesionalno radno okruženje i puno zabave.

Nakon odrađene sezone nudimo i poslove na eventima kroz cijeli godinu.

01/07/2018

NOVA DESTINACIJA

NOVI VINODOLSKI

Ponosni smo na našu novu destinaciju u Novom Vinodolskom. Risus animacija pruža usluge animacije u obnovljenom hotelu Lišanj za sve goste prema najvišim standardima.